GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kasha Boutique Hotel

11kamers/units
Zanzibar | North East Coast | Matemwe Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Andrea Frignani
5.46 m | Lat:S 5° 52' 37" Long: E 39° 21' 9" check-in: 12:30 / check-out: 10:00
Reserveer
Kasha Boutique Hotel is gelegen aan de North East Coast van Zanzibar. Het omvat een luxe resort dat 11 villa's telt die bijna allemaal uitzicht hebben op de Indische Oceaan. Het bestuur van de lodge is in handen van de Italiaan Andrea Frignani en dat valt meteen op. Hij is namelijk zo gepassioneerd bezig met zijn lodge dat hij niets, maar dan ook niets, aan het toeval overlaat om het zijn gasten naar hun zin te maken en ervoor te zorgen dat alle kamers en de faciliteiten in topconditie zijn. Elke villa is afgelegen en heeft een eigen zogenaamde 'splash pool' en een houten terras. De villa's zijn voorzien van kingsize bedden, een eigen badkamer met bad en douche, airconditioning, plafondventilator, kluisje, flatscreen televisie met dvd-speler, minibar, koffie-en theefaciliteiten en zelfs een kleine bibliotheek. De villa's zijn voorzien van zowel binnen- als buiten-zitplaatsen. De keuken bij Kasha Boutique Hotel is van uitstekende kwaliteit en is vooral geinspireerd door de vele lokale specerijen, alsook een brede keuze aan verse vis en vlees. Ontbijt en diner zijn inbegrepen in alle pakketten. Het ontbijt bestaat uit een ruim buffet van lokale producten en eieren worden op bestelling klaargemaakt, of wat dacht u van heerlijke pannenkoeken als ontbijt. Lunch kan genoten worden bij het grote zwembad in de Waterfront Bar. Deze is goed gestockeerd en omvat een ruime keuze aan bier, wijn, cocktails en frisdranken. Er is ook een shisha bar in het hotel voor degenen die willen genieten van een meer traditionele ervaring.

Het personeel bij Kasha is super vriendelijk en ijverig. Ze zullen er alvast voor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Wie gebruik wil maken van gratis draadloos internet kan hiervoor terecht bij het hoofdgebouw. Het hotel ligt vlak bij het strand, dat enkel makkelijk toegankelijk is via een trap bij laag tij. De stranden in deze regio zijn ongerept en het uitzicht over de Indische Oceaan adembenemend. Tal van watersportactiviteiten kunnen hier worden ondernomen, zoals kitesurfen, duiken en snorkelen en boottochten en vistochten zijn allemaal gemakkelijk georganiseerd door het hotel. Een van de meest gebruikte bestemming hier voor het snorkelen of duiken is Mnemba Island en deze wordt beschouwd als een van de mooiste plekjes om dit te doen in Zanzibar. Bezoekers kunnen gratis gebruik maken van beschermend schoeisel en snorkelmateriaal voor een bezoek aan het rif. Een bezoek aan Matemwe behoort eveneens tot de mogelijkheid. Dit kleine vissersdorp is zeer interessant en vooral zeer authentiek. Kasha heeft ook een eigen Spa voor diegenen die zich eens extra willen ontspannen of laten verwennen. De Lala Spa biedt een scala aan behandelingen en massages met behulp van lokale planten en kruiden. Kasha Boutique Hotel ligt ongeveer 1,5 uur rijden van Stone Town. Toegegeven, Kasha Boutique Hotel is nu niet meteen de goedkoopste in de regio, maar zeker is dat je hier waar voor je geld krijgt, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!

Opmerking: Half Board (HB): ontbijt en avondmaal( a la carte): 40$ (2020).

Peakseizoen: Minimum 7 nachten en een voorschot van 50% bevestigt de aanvraag (geldig tussen 25 december en 10 januari (2019) en 23/12/2020 - 06/01/2021.

Laat vertrek: De mogelijkheid bestaat uw kamer tot 16h te houden (mits beschikbaarheid) aan 40% van het villa tarief. Indien tot 22h: 100%

Kinderen
- 0 tot 3 jaar verblijven gratis bij twee volwassene. Babybedje gratis beschikbaar
- 4 tot 12 jaar: 50US$/nacht bij twee volwassenen. Half pension @50%

Transfers: Van en naar het hotel/Stonetown of de luchthaven aan 70 US$ per voertuig/traject, max. 6 personen

Gasten die later uitchecken kunnen, indien mogelijk, gebruik maken van de Spa ruimte om zich nog even te douchen en/of te verfrissen alvorens vertrek.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopy

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen